Over Ons

Welkom op de site van Bewindvoering & Budgetbeheer Amsterdam (BBA Bewindvoering).

Wij zijn een organisatie uit Amsterdam die diensten verleent op het gebied van Beschermingsbewindvoering. BBA Bewindvoering is een gedegen en betrouwbare partner voor onze cliënten.  Wij doen ons uiterste best om de belangen van onze cliënten te behartigen.

De medewerkers van BBA Bewindvoering hebben een juridische of een economische achtergrond. Ons personeel is gediplomeerd en professioneel. Wij hebben genoeg kennis van beschermingsbewindvoering. Daarnaast zijn wij uiteraard op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin. Ons doel is om cliënten met hun financiële-  en maatschappelijke problemen te helpen.

Ons onderscheidend vermogen is te vinden in de betrouwbaarheid en continuïteit van onze diensten. Daarnaast spelen eerlijkheid en persoonlijke aandacht voor onze cliënten een cruciale rol, hetgeen wij willen bereiken door voldoende tijd te nemen voor onze clienten. Wij gaan op een pragmatische manier te werk en willen onze financiële diensten op een transparante manier verrichten. Continue zullen wij proberen de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

 

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg.

Indien u niet direct iemand aan de lijn krijgt, gelieve de voicemail in te spreken. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mailbericht verzenden.